Home > Voerproducent > Certificeringen

Nutriprof, uw betrouwbare partner...

Nutriprof werkt volgens de strikte feed safety regels. Als hofleverancier van grote internationale diervoedingsbedrijven zijn wij een vertrouwde partner.

GMP erkend

Nutriprof en zijn rechtsvoorgangers zijn al jaren GMP erkend. De GMP-code is een kwaliteitssysteem en is onderdeel van het IKB-systeem. Dit IKB-systeem zorgt ervoor dat de productie en alle schakels binnen de keten worden gecontroleerd. Sinds 1996 is Nutriprof ook HACCP erkend (GMP+). Per juni 2015 is er een nieuwe GMP+ regeling van kracht geworden. In dit systeem zijn we gecertificeerd voor GMP B01 (Productie en bewerking diervoeders voor landbouwhuisdieren).

QS-keurmerk

Het QS-keurmerk staat voor gecertificeerde kwaliteitsborging van vers voedsel - van boerderij tot winkel! Of het nu gaat om vlees, vleesproducten, fruit, groenten of aardappelen - voedsel met het QS-keurmerk heeft een nauwkeurig gedocumenteerde en bewaakte levenscyclus. Daarom is de weg van een stuk vlees van de eigenaar van de dieren via slachterij en slager, en voor groenten en fruit van de producent via de groothandel naar de winkel duidelijk traceerbaar.

 

Het kwaliteitsplan voor voedsel omvat alle stadia van de voedselketen. Er zijn strikte regels van toepassing op alle deelnemende bedrijven, bijvoorbeeld op het gebied van traceerbaarheid en hygiëne. Auditors en onafhankelijke certificatie-instellingen controleren regelmatig of aan alle vereisten is voldaan.

In 2003 heeft Nutriprof het duitse QS en A-futter certificaat gehaald.

© 2023 Nutriprof Sprl