We deliver farmer happiness

Home > Voerproducent

Een compleet assortiment in eigen huisstijl en formulering 

In eigen huis produceren wij een compleet gamma likblokken, mineralen, specialiteiten en vloeibare diervoedingssupplementen. Ook verpakken wij (bulk) grondstoffen in 25 kg zakken of big bags. Vanuit ons moderne, 4000 m2, productie- en distributiecentrum maken wij op 2 productielijnen zowel geperste als gegoten producten.

Nutriprof levert deze producten behalve aan meer dan 150 dealers ook aan toonaangevende mengvoerbedrijven, al of niet als huismerk in volledig eigen stijl en formulering.

Eigen verpakkingen van 10 tot 500 kg

Vele verpakkingsvormen zijn mogelijk van handzame 10 kilo kunstof schalen, de populaire 25 kg emmers en 70 kg kuipen tot aan 500 kg blokken in karton.

Custom verpakkingenNaar producten

Marktleider

Nutriprof is de onbetwiste marktleider in private label likblokken voor de mengvoerindustrie. Wij leveren niet alleen in heel Europa, maar ook daar buiten. Nutriprof verzorgt, als u dat wenst, van deur tot deur de volledige logistiek, zelfs direct naar uw klant. Hierdoor spaart u logistieke en administratieve kosten en tevens houdt u uw werkkapitaal en levertijden beperkt.

Volg ons op  LinkedIn 

Nutriprof, uw betrouwbare partner...

Nutriprof is VLOG en GMP+ gecertificeerd en tevens gecertificeerd om biologische blokken te produceren. Heeft u interesse in likblokken in uw huisstijl, neemt u dan contact met ons op.

Neem contact op

Agent of importeur van Nutriprof worden?

Hoewel Nutriprof direct of indirect actief is in vele landen zijn wij zijn nog op zoek naar agenten en distributeurs in een aantal landen binnen en buiten Europa. Heeft dit uw interesse en bent u een professionele partij met een leidende positie in uw land of regio, neem dan contact op via info@nutriprof.be.

© 2023 Nutriprof Sprl