Home > Veehouder > Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Waar zijn Nutriprof producten te koop? 
Nutriprof heeft een omvangrijk dealernetwerk. Via de groene button hieronder kunt eenvoudig een dealer in de buurt vinden. Mocht de dealer van uw keuze er niet bij staan, dan kunt u altijd de regionaal verantwoordelijke Nutriprof adviseur contacteren of  via info@nutriprof.be meer informatie verkrijgen.

Vind een dealer Uw Nutriprof adviseur

Kan ik als veehouder direct bij Nutriprof kopen?
Nutriprof verkoopt uitsluitend aan dealers en veevoederproducenten. Op deze wijze bent u verzekerd van het juiste advies, goede beschikbaarheid en houden wij onze kosten laag, waardoor u de hoogste waarde krijgt voor uw geld.

Waar is Nutriprof gevestigd?
Nutriprof is gevestigd in Villers-le-Bouillet, België. Dit ligt aan de voet van de Belgische Ardennen. Hierdoor heeft Nutriprof een zeer korte lijn naar belangrijke mineralen die gewonnen worden uit de Ardennen. Zo zekeren wij ons van hoogwaardige grondstoffen en houden we kosten laag.

 

Hoe lang bestaat Nutriprof al?
De oorsprong van Nutriprof ligt in de midden jaren 70, als Comptoir de Gives, maar vooral bekend met het merk Math's. Na jaren een onderdeel geweest te zijn van Provimi en later Cargill, is het bedrijf vanaf 2015 weer zelfstandig en heet het Nutriprof.

 

Waar staat Nutriprof voor? 
Nutriprof staat voor Nutrition voor professionals. Dat wil zeggen dat wij producten ontwikkelen, produceren en verkopen voor de professionele veehouderij. In het logo staan de kop van een koe en schaap, wat onze focus op herkauwers benadrukt. 

 

Ik zou graag technisch advies krijgen, hoe kom ik in contact met een adviseur?
De technisch adviseur van onze dealers zijn getraind door Nutriprof om samen met de veehouder de maximale diergezondheid en prestaties te bereiken. Maar ook Nutriprof helpt u graag met het vinden van oplossingen, daarom kan uw dealer altijd een beroep doen op ons team. 

 

Van wie is de foto op de Nutriprof website? 
Deze foto is genomen door Jinna van Ringen. Zij noemde de foto 'Got Milk'.  

© 2023 Nutriprof Sprl