Home > Veehouder > Kennis over dieren

Kennis over dieren

We komen graag en vaak bij de veehouder op het bedrijf. Nutriprof kan een unieke combinatie maken van de gezondheid en prestaties van uw dieren uw bedrijfsvoering en de mogelijke oplossingen om dat te optimaliseren.  In ons advies zijn wij niet gelieerd aan enig mengvoerbedrijf, maar volledig onafhankelijk.

 

Ons advies kan gericht zijn op een specifiek issue of uiteindelijk de gehele financiele huishouding van uw bedrijf behelsen; altijd vanuit de dieren beschouwd. 

Die kennis hebben en ontwikkelen wij vanuit een toegewijd technisch team met een diverse achtergrond. Naast hun opleiding zijn onze mensen zijn getraind en geschoold door vooraanstaande bedrijven, maar vooral door de jarenlange pratijkervaring tussen de dieren in uiteenlopende omstandigheden.

Vind een dealer

Trek uw eigen conclusies en laat u vrijblijvend voorlichten of laat ons vragen stellen over uw bedrijfsvoering. En hoor vervolgens onze ideeën aan rond technische of bedrijfsmatige zaken die spelen bij u.  Zo'n gesprek kunt u aanvragen via een dealer bij u in de buurt of bij het contactpersoon. Wellicht een startpunt voor nieuwe prestaties in uw bedrijf en een langdurige relatie.

Contactpersonen

Hoe maakt u de beste kunstmelk voor uw kalveren?

Nutriprof pas geboren kalfWij helpen u graag door onze jarenlange kennis met u te delen. Een praktisch voorbeeld hiervan zijn onze voedingsinstructies voor pas geboren kalveren; hoe kunt u het best de eerste periode tot de overstap naar het spenen doorkomen?

Download onze voedingsinstructies

NutriSTART; additief voor het fokken van kalveren

© 2023 Nutriprof Sprl