We deliver farmer happiness

Home > Over ons

Wij zijn Nutriprof

Nutriprof made in BelgiumNutriprof is een zelfstandig bedrijf dat al meer dan 45 jaar veehouders helpt de prestaties van hun dieren te verbeteren.

Vanuit de moderne productiefaciliteit in Villers-le-Bouillet, België, produceren we mineralen, likemmers en vloeibare diervoeder supplementen. Tevens distribueren we samen met onze 150 dealers onze Math's rundvee mineralen, basemixen, kalfmelk vervangers en specialiteiten naar ondernemers in de veehouderij. 

Nutriprof is een leidende leverancier van hoogwaardige voeders voor herkauwers in België. Tevens is Nutriprof marktleider in de ontwikkeling, productie en verkoop van mineralen, likblokken en vloeibare voedersupplementen in de Benelux.

Nutriprof staat de veehouder terzijde met een hoogwaardig assortiment, vakkundig advies en aantrekkelijke prijzen, voor een gezonde ontwikkeling van uw bedrijf. Dat zorgt niet alleen voor gezonde en productieve dieren, maar zeker ook voor u, een blije veehouder. We deliver farmer happiness

Vilofoss factoryNutriprof sluit zich aan bij Vilofoss

Sinds medio 2019 is Nutriprof aangesloten bij het Deense Vilofoss. Vilofoss is een van de grootste spelers in de Europese premix- en voedingsmarkt voor veehouderij. Inclusief Nutriprof heeft Vilofoss 17 fabrieken in 8 Europese landen en produceert het meer dan 400.000 ton vitaminen en mineralen per jaar. 

Meer informatie over VilofossBekijk hier het nieuwsbericht

Contact  Vind een dealer

© 2023 Nutriprof Sprl