Cargill

ccom_r2_cargill_logo_reg

Cargill Animal Nutrition is een internationale agro-onderneming met diverse activiteiten variërend van het vermarkten van grondstoffen tot het ontwikkelen, produceren en vermarkten van diervoeders, veterinaire producten en voedingstechnologie.

Provimi

can_prvm_img_logo

Provimi is een leider in de internationale diervoederindustrie. Als ontwikkelaar en producent van premixen, concentraten, additieven en specialiteiten, zoals melkvervangers en biggenvoeders, vervult Provimi de behoefte van moderne diervoederproducenten.

Speerstra Feed Ingredients BV

Schermafbeelding-2015-04-03-om-14.40.10-300x53

Speerstra Feed Ingredients BV is de specialist in diervoederadditieven. Met hun producten en innovatieve productconcepten leveren ze een actieve bijdrage aan een duurzame veehouderij, zowel bedrijfseconomisch als ecologisch duurzaam. Speerstra Feed Ingredients BV maken gebruik van hoogwaardige ingrediënten en additieven in diervoeding. Door de voeding veel nauwkeuriger aan te passen aan de specifieke behoeften van diverse diersoorten ontstaan veel minder snel gezondheidsproblemen en hierdoor verbetert ook de voerbenutting.