Home > Nieuws > Vacature Productie manager

Vacature Productie manager

4 december 2018

Vacature Productie manager

Momenteel zijn wij op zoek naar een gedreven Production Manager. Iemand die sterke managementvaardigheden heeft en ervaring heeft in productie, opslag en logistieke processen.

Over Nutriprof

Nutriprof is een ambitieus en groeiend bedrijf dat hoogwaardige voeders voor herkauwers levert aan dealers en mengvoerbedrijven. Wij zijn al 40 jaar bezig met het ontwikkelen, produceren en op de markt brengen van mineralen, likblokken en vloeibare voedingssupplementen. Achter de schermen werkt een team van diverse nationaliteiten, met passie aan het ontwikkelen, produceren en leveren van onze producten. Nutriprof levert een hoogwaardig, vakkundig advies en aantrekkelijke prijzen.

De functie

Als Production Manager neem je de verantwoordelijkheid voor de organisatie, de supervisie en het optimale beheer van het productieproces, de opslag en het logistieke proces (planning, productie, codering, ...), zodanig dat de bestellingen op tijd worden afgeleverd. Hierbij is veiligheid, kwaliteit en continue verbetering van de efficiëntie en regelgeving met betrekking tot hygiëne, veiligheid en het milieu, essentieel. Je bent verantwoordelijk voor het plannen, coördineren en beheren van het productieteam, en weet hoe je het team moet motiveren en enthousiasmeren.

Verder ben je verantwoordelijk voor de onderhoudsmonitoring van de productielijnen. In samenwerking met de externe bedrijven zorg je voor het onderhoud. Je hebt continu contact met de klantenservice, het verkoopteam en de kwaliteitsafdeling. In samenwerking met de General Manager neemt je deel aan investeringsprojecten voor productieapparatuur.

Het profiel

De juiste man of vrouw beschikt over een degree in Engineering (bij voorkeur een “praktische” elektromeganische ingenieur) bent communicatief, gedisciplineerd, neemt initiatief, weet te sturen op resultaat en hebt overtuigingskracht. Je beheerst de Franse en Engelse taal. Je hebt kennis van kwaliteitssystemen (HACCP, GMP, BRC) en kennis van de systemen ERP en PCS. De vrijheid die je in de positie hebt, zie je als een verantwoordelijkheid en weet dat om te zetten in een sterk productieteam, aansprekende resultaten en lol in het werken voor de mensen om je heen en jezelf.  

Ben je geïnteresseerd?

Enthousiast om aan de slag te gaan? Mail dan je motivatie en CV naar jobs@nutriprof.be.

Terug naar het overzicht
© 2022 Nutriprof Sprl