Home > Nieuws > Vacature Productie manager

Vacature Productie manager

4 december 2018

Vacature Productie manager

Over Nutriprof

Nutriprof is een ambitieus en groeiend bedrijf dat hoogwaardige voeders voor herkauwers levert aan dealers en mengvoerbedrijven. Al meer dan 40 jaar ontwikkelt, produceert en verkoopt Nutriprof mineralen, likblokken en vloeibare voedersupplementen. Nutriprof levert een hoogwaardig assortiment, vakkundig advies en aantrekkelijke prijzen. 

De functie

Als Production Manager bij Nutriprof ben je verantwoordelijk voor de organisatie, de supervisie en de uitvoering van de opslag en het productie en logistieke proces, zodanig dat de bestellingen goed en op tijd worden afgeleverd. De Production Manager heeft een focus op veiligheid, kwaliteit en regelgeving en zie je mogelijkheden om de productiviteit te verhogen. Je bent verantwoordelijk voor het plannen, coördineren en beheren van het productieteam, en weet hoe je het team moet motiveren en enthousiasmeren.
Verder ben je verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van de productielijnen. Je hebt regelmatig contact met de klantenservice, het verkoopteam en de kwaliteitsafdeling. In samenwerking met de General Manager ben je betrokken bij investeringsprojecten voor uitbreiding productiecapaciteit en nieuwe technologie.

Het profiel

De juiste kandidaat (M/V) heeft eerder een productiemanagement rol gedaan en beschikt over een Masters degree in Engineering. Je bent communicatief, gedisciplineerd, neemt initiatief, weet te sturen op resultaat en je hebt overtuigingskracht. Je beheerst de Franse, Nederlandse en Engelse taal. Je hebt kennis van kwaliteitssystemen (HACCP, GMP of vergelijkbaar) en ook ben je bekend met moderne productie- en bedrijf software, zoals SAP. 
De vrijheid die je in de positie hebt, zie je als een verantwoordelijkheid en weet dat om te zetten in een sterk productieteam, aansprekende resultaten en lol in het werken voor de mensen om je heen en jezelf. 

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een gevarieerde baan met zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in een groeiend bedrijf, in een aangename en familiale sfeer. Je mag rekenen op een aantrekkelijk salarispakket met inbegrip van o.a. een bedrijfswagen.

Heb je interesse?

Enthousiast om aan de slag te gaan? Mail dan je motivatie en CV naar jobs@nutriprof.be.

Terug naar het overzicht
© 2018 Nutriprof Sprl