Home > Nieuws > Vacature Commercieel directeur

Vacature Commercieel directeur

31 oktober 2018

Vacature Commercieel directeur

Momenteel zijn wij op zoek naar een gedreven...

Commercieel directeur 

Iemand die thuis is in de wereld van diervoeding, een technische/commerciële achtergrond heeft en sterke managementvaardigheden. 
 

Over Nutriprof

Nutriprof is een ambitieus en groeiend bedrijf dat hoogwaardige voeders voor herkauwers levert aan dealers en mengvoerbedrijven. Al meer dan 40 jaar ontwikkelt, produceert en verkoopt Nutriprof mineralen, likblokken en vloeibare voedersupplementen. Nutriprof levert een hoogwaardig assortiment, vakkundig advies en aantrekkelijke prijzen. 

De functie

Als commercieel directeur neem je de verantwoordelijkheid voor de omzet en groei van Nutriprof op de Europese markt, met name binnen de Benelux en Duitsland. Als meewerkend voorman, geef je leiding aan account- en marketingmanagers, manage je enkele internationale key accounts zelf en ben je binnen het managementteam het aanspreekpunt voor commerciële- en product managementzaken.  
 
Je bent gesprekspartner op het gebied van assortiment, toepassing en marktaanpak. Ook signaleer je trends en ontwikkelingen, koppel je deze terug aan collega’s, zodat er samen ingespeeld kan worden om nieuwe producten in de markt te zetten. Verder ben je verantwoordelijk voor het versterken van onze marktbewerking en marktpositie, het verhogen van de zichtbaarheid van onze merken en producten bij zowel dealers als bij de eindgebruiker en leid je het opstellen van verkoopplannen. Je rapporteert direct aan de General Manager. 

Het profiel

De juiste man of vrouw beschikt over ruime ervaring in de diervoedingsindustrie en heeft een WO werk en denkniveau. Je bent klantgericht, communicatief, gedisciplineerd, neemt initiatief, weet te sturen op resultaat en hebt overtuigingskracht. Je beheerst de Nederlandse, Duitse en Engelse taal en onderweg zijn, is je 2de natuur. De vrijheid die je in de positie hebt, zie je als een verantwoordelijkheid en weet dat om te zetten in een sterk commercieel team, aansprekende resultaten en lol in het werken voor de mensen om je heen en jezelf.  

Heb je interesse?

Enthousiast om aan de slag te gaan? Mail dan je motivatie en CV naar jobs@nutriprof.be.

Terug naar het overzicht
© 2022 Nutriprof Sprl