Home > Nieuws > Nutriprof sluit zich aan bij Vilofoss

Nutriprof sluit zich aan bij Vilofoss

26 juni 2019

Nutriprof sluit zich aan bij Vilofoss

Nutriprof sluit zich aan bij Vilofoss, het toonaangevende premix- en voedingsbedrijf van het Deense DLG. Met deze stap versterkt Nutriprof de slagkracht en heeft het toegang tot een netwerk van productiefaciliteiten en know-how.

Nutriprof is een solide bedrijf met stabiele ontwikkelingen en inkomsten. Boudewijn Morelissen, eigenaar van Nutriprof sinds 2015, blijft de dagelijkse leiding over Nutriprof houden.

logo VilofossOver Vilofoss

Vilofoss is een van de grootste spelers in de Europese premix- en voedingsmarkt voor veehouderij met een omzet van meer dan 400 miljoen Euro. Inclusief Nutriprof heeft Vilofoss 17 fabrieken in 8 Europese landen en produceert het meer dan 400.000 ton vitaminen en mineralen per jaar. Vilofoss heeft verkoopbedrijven en agenten in 20 landen en verkoopt aan meer dan 60 landen op alle continenten en heeft meer dan 500 werknemers. Lees meer op www.vilofoss.com

Over Nutriprof

Nutriprof is een toonaangevende leverancier van hoogwaardige rundveeproducten in België en is ook sterk in de ontwikkeling, productie en verkoop van mineralen en supplementaire voedingssupplementen in de Benelux. Nutriprof werd opgericht in 2015 na een afsplitsing van Provimi België uit de premix- en diervoederindustrie van Cargill. 

Terug naar het overzicht
© 2023 Nutriprof Sprl