Home > Nieuws > Nutriprof COVID19 plan

Nutriprof COVID19 plan

18 maart 2020

Nutriprof COVID19 plan

Geachte klant,

Bij Nutriprof stellen we de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten als onze eerste prioriteit. Onze medewerkers zijn allemaal in goede gezondheid en werken er hard aan om aan de behoeften van onze klanten en continue levering aan de voedselketen te kunnen voldoen. Om het maximale bij te dragen aan een gezonde wereld en de impact van COVID19 te verminderen heeft Nutriprof de afgelopen dagen het volgende noodplan geïntroduceerd. Daarnaast zijn er maatregelen getroffen voor onze werknemers met betrekking tot de dagelijkse activiteiten, inclusief inkomende goederen, goederenverzending (inclusief laden en chauffeursbehandeling), productie en de orderbalie.

  1. Werknemers die vanuit huis kunnen werken, zijn uitgerust met de juiste tools en werken momenteel vanuit huis.
  2. Alle medewerkers zijn geïnformeerd om per afdeling (d.w.z. productie en orderbalie) gescheiden te blijven, op een afstand van 1,5 meter tussen elkaar en houden alle pauzes in de productie / magazijn of orderdesk, toiletten / kleedkamers / kantine gescheiden (geen wijziging t.o.v. van de huidige procedures).
  3. Vereiste voor documentoverdracht tussen afdelingen alleen door de aangewezen magazijnbediende. Een geïsoleerde kamer wordt gebruikt als documentstation (timings volgens het huidige schema - geen wijzigingen t.o.v. het huidige schema).
  4. Omschakeling ploegendienst / werkkleding om te voorkomen dat dit tegelijkertijd wordt gedaan en het contact beperkt tussen wisseldiensten. Het wisselen vindt niet plaats op hetzelfde moment als het team dat wordt vervangen. Werknemers die wisseldiensten hebben moeten contact minimaliseren en pauzes gescheiden houden.
  5. Alle deuren voor kantoor (incl. voordeur), opslag en productie moeten worden vergrendeld (geen wijzigingen in huidige procedures). Geen toegang van externe personen tot de fabriek / het gebouw.
  6. Laden en lossen gebeurt met minimaal contact met de chauffeur. We behandelen chauffeurs met het grootste respect, alle vragen worden behandelt bij de balie op het laad dok, die is speciaal ingericht in een geïsoleerde zone. Het papierwerk wordt afgehandeld door magazijn / productie, de chauffeur moet zich op de juiste afstand bevinden van alle werknemers. Alle werknemers letten erop dat ze niet te dicht bij de bestuurder in de buurt komen. Veel chauffeurs zijn actief in binnen- en buitenland, dus we communiceren op afstand met hen.
  7. Dagelijkse vervolgbijeenkomsten moeten worden uitgesteld / geminimaliseerd en gescheiden tussen diensten en afdelingen. Vergaderingen tussen afdelingen moeten tot een minimum worden beperkt en - waar mogelijk - afgehandeld via telefoon / e-mail / Microsoft Teams.
  8. Signage van het crisisteam rond de Corona-Virus situatie is op alle toegangsdeuren, evenals productielijnen, laadruimtes, kantoren, kantines, etc. geplaatst.
  9. We volgen nauwgezet de richtlijnen en aanwijzingen van BFA (Belgium Feed Association) en informatie van de overheid.

We vragen u om uw steun wanneer uw chauffeur of de chauffeur van uw transportbedrijf onze vestiging bezoekt.

Als u nog vragen heeft, neem dan contact met mij of uw Nutriprof-vertegenwoordiger op.

 

Met vriendelijke groet,

Boudewijn Morelissen
General Manager de Nutriprof SprL

Terug naar het overzicht
© 2022 Nutriprof Sprl