Home > Nieuws > Math's Fresh TMR: hulpmiddel tegen broei in het...

Math's Fresh TMR: hulpmiddel tegen broei in het gemengde rantsoen

26 april 2019

Math's Fresh TMR: hulpmiddel tegen broei in het gemengde rantsoen

De voeropname bepaalt grotendeels wat een koe geeft aan melk en bepaalt eveneens haar algemene conditie. Voldoende voeropname garanderen is dus essentieel voor uw bedrijfsresultaten.

Stimuleren van de voeropname door het gemengde rantsoen (TMR) steeds zo fris mogelijk aan te bieden aan de koeien. Fris aanbieden betekent, indien mogelijk, enkele keren per dag het voer voorschuiven. Als dit bedrijfstechnisch wat moeilijker ligt en u het rantsoen in 1 of 2 keer afmengt, is het toch van het grootste belang dat het rantsoen daardoor niet aan waarde inboet en dus ook fris blijft. Dit kunt u op eenvoudige wijze bekomen door het toevoegen van Math’s Fresh TMR.

Nutriprof, made in BelgiumMath’s Fresh TMR: hulpmiddel tegen broei in het gemengde rantsoen

Math’s Fresh TMR bevat een afgemeten mix van organische zuren die er voor zorgen dat het voer fris blijft. Deze zuren zijn dermate afgebufferd zodat ze ook minder agressief/corrosief zijn waardoor het veilig voor u en uw materiaal toe te passen is. Het product dient puur of vermengd in de voermengwagen verwerkt te worden. Het is daarbij wel belangrijk om de messen eerst onder het voer te zetten en daarna alles goed door te mengen.

Math’s Fresh TMR kan ook uitstekend gebruikt worden tegen broei op de snijvlakken van uw gras- of maïskuil (ook puur).

naar product

Terug naar het overzicht
© 2022 Nutriprof Sprl