Home > Dealer > Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hoe word ik dealer van Nutriprof?
Dank voor uw interesse om dealer te worden van Nutriprof. Om te kunnen beoordelen of uw bedrijf en/of uw bedrijfsactiviteiten een passende aanvulling is op ons bestaande netwerk, vragen wij u om het formulier in te vullen dat u kunt vinden via onderstaande groene button. Na ontvangst van uw aanvraag, zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen of contact opnemen met de regionaal verantwoordelijke. Zijn of haar contactgegevens vindt u via onderstaande witte button.

Dealer worden Contact personen

Waarom werkt Nutriprof met dealers?
Wij geloven in een intensieve samenwerking met onze dealers ten dienste van de landbouwer. De dealer is vaak regionaal gericht en kent danook de locale markt. Zij zijn dagelijks in contact met de finale gebruikers onze producten, kennen de markt en adviseren de landbouwer met een brede kennis en productenpakket. Hierdoor krijgt de landbouwer maximale ondersteuning, zodat onze (en andere) producten maximaal bijdragen aan de prestaties van het bedrijf.

Aan welke eisen moet een dealer voldoen? 
In een persoonlijk gesprek zullen we met elkaar verwachtingen uitwisselen en wederzijds zien of er goede mogelijkheden zijn.

Kan ik ook producten onder eigenmerk laten produceren bij Nutriprof?
Absoluut! Zo'n 60% onze producten die wij verkopen zijn zogenaamde 'private labels'. Hierin is veel mogelijk, zowel op het vlak van verpakking als samenstelling . Veelal doen we dit voor de mengvoederindustrie, maar ook voor de dealer zijn hier veel mogelijkheden.

Naar Custom verpakkingen

Welke ondersteuning krijg ik als dealer van Nutriprof?
Nutriprof biedt dealers een uitgebreid pakket aan ondersteuningsmogelijkheden. Naast het assisteren bij de veehouder in de stal, bieden wij onze dealers specifiek brochure materiaal, ondersteunen we campagnes en kunnen wij helpen op beurzen en tijdens andere open dagen. Eigenlijk zeggen wij nooit 'nee', maar zullen wij u vragen 'hoe?' Hoe kunnen wij u als dealer het beste ondersteunen om de veehouder het best te helpen of u zo duidelijk mogelijk in beeld te brengen bij de veehouder die uw nog niet belevert. 

Ondersteuning nodig? Neem contact op

© 2023 Nutriprof Sprl